Uhhmami Cheese’ish osterstaning, 40 g
Uhhmami Cheese’ish er et smakfullt plantebasert alternativ til Parmesan. Den har en kremet og elegant smak av ost.
Bruk den når du vil tilføre dine retter en fyldig smak av ost. Uhhmami Cheese’ish kan drysses direkte på pastaretter eller Cæsarsalat. Den er også det perfekte alternativet til parmesan for en plantebasert pesto.
- Vegansk
- Fri for gluten og hvete
- Melkefri
- Fri for alle allergener
- Fri for tilsetningsstoffer
- Økologisk
Skarp, velsmakende og litt nøtteaktig på smak, vil dette ostalternative la deg gjennoppleve den deilige smaken av parmesan. Den kan tilsettes i salatdressinger og plantebasert pesto. Den gjør det mulig å lage en deilig vegansk ostesaus.
Om Uhhmami
Uhhmami ble født da gründeren Frank Lantz bestemte seg for å bli veganer. Som tidligere Michelin-star chef ønsket han å skape innovative, men kjente smaksopplevelser som matchet smaken og kvaliteten på noen av hans signaturretter.
Med produktene fra Uhhmami kan du forvandle klassiske retter som alle kjenner og elsker til deilige, plantebaserte alternativer. Uhhmami-produktene handler ikke bare om å imitere kjøtt-, fiske- og ostesmaker, men mer å gjenoppfinne dem for å skape helt nye smaksopplevelser med deres rene, økologiske og plantebaserte produkter.
Drivkraften bak Uhhmami er å oppmuntre oss alle til å spise mer plantebasert for helsen og miljøet. Produktene fra Uhhmami er et godt bevis på at plantebasert ikke trenger å være kjedelig og smakløst, snarere tvert imot.