Uhhmami Blue Cheese’ish, 40 g
Uhhmami Blue Cheese’ish er et smakfullt plantebasert alternativ til blåmuggost.
Uhhmami Blue Cheese’ish har en karakteristisk fyldig smak av blåmuggost. Blue Cheese’ish fungerer perfekt i pastaretter, sauser eller drysset på salater.
Bruk den når du vil tilføre dine matretter en mer pikant smak. Den passer også perfekt sammen med ville urter, sopp, i dressinger eller som topping.
- Vegansk
- Fri for gluten og hvete
- Melkefri
- Fri for alle allergener
- Fri for tilsetningsstoffer
- Økologisk
Mer osteaktig erstatning finner du rett og slett ikke. Den er et perfekt valg for kremete pastaretter, smaksrike salatdressinger og deilige sauser. Nå kan du heve smaken på dine matretter, spesielt når du kombinerer Uhhmami Blue Cheese’ish med friske ville urter.
Om Uhhmami
Uhhmami ble født da gründeren Frank Lantz bestemte seg for å bli veganer. Som tidligere Michelin-star chef ønsket han å skape innovative, men kjente smaksopplevelser som matchet smaken og kvaliteten på noen av hans signaturretter.
Med produktene fra Uhhmami kan du forvandle klassiske retter som alle kjenner og elsker til deilige, plantebaserte alternativer. Uhhmami-produktene handler ikke bare om å imitere kjøtt-, fiske- og ostesmaker, men mer å gjenoppfinne dem for å skape helt nye smaksopplevelser med deres rene, økologiske og plantebaserte produkter.
Drivkraften bak Uhhmami er å oppmuntre oss alle til å spise mer plantebasert for helsen og miljøet. Produktene fra Uhhmami er et godt bevis på at plantebasert ikke trenger å være kjedelig og smakløst, snarere tvert imot.