FreeFOD Garlic Replacer, 72 g
Spiser du lavfodmap og savner hvitløk? Nå kan du nyte smaken av hvitløk med denne magevennlige hvitløkserstatningen fra FreeFOD!1 ts FreeFOD Garlic Replacer tilsvarer 1 fedd hvitløk i hvilken som helst oppskrift. Dryss på og bland alt sammen godt, under oppvarming om mulig.
Den kan blades med vann eller tilsettes i mat. Den bør ikke blandes med olje, til og med hvis oppskriften tilsier det. I dette tilfelle kan du tilsette det senere i matlagingsprosessen.
En pakke FreeFOD Garlic Replacer hvitløkserstaning (72 g) tilsvarer 20 fedd hvitløk.
- Sertifisert Lav FODMAP av FODMAP Friendly
- Allsidig: kan brukes i mange retter, blant annet supper, sauser, pasta, hvitløksbrød, pålegg med mer
- Vannløselig – kan brukes til og med i oppskrifter der infuserte oljer ikke passer
- Vegansk
- Sterk hvitløksmak – 1 ts tilsvarende 1 fedd hvitløk
- Allergenfri: fri for alle kjente allergener
- Inneholder ingen løk, hvitløk og ingen andre høy FODMAP-ingredienser.
LavFODMAP sertifisering
Det er to organer som tester mengder av FODMAPS i matvarer og sertifiserer lavFODMAP produkter – Monash University og FODMAP Friendly.
Bay’s Kitchen samarbeider med Fodmap Friendly som sertifiserer deres produkter. FODMAP Friendly-sertifiseringsprogrammet, som inneholder FODMAP Friendly-logoen, er det eneste registrerte sertifiseringsmerket over hele verden som sertifiserer FODMAP-nivåer i matvarer som har blitt testet for å være lave i FODMAP i et laboratorium.
Først når produktene er testet gjennom FODMAP Friendly og bestått laboratorietesten, kan produsenten bruke FODMAP Friendly-logoen. Du kan være trygg på at FODMAP Friendly logoen på produkter.
Hvert produkt blir testet for FODMAPs for å avgjøre om det kvalifiserer som lavFODMAP. I tillegg kan de sertifiserte produktene når som helst bli revidert, noe som er viktig for å sikre at godkjente produkter fortsetter å oppfylle kriteriene for å beholde logoen.