Diet Food Dry Konjac Spaghetti, 150 g

Diet Food Dry Konjac Spaghetti er et sunnere lavkarbo alternativ til vanlig spaghetti.

79, -

Tilgjengelighet23 på lager

Fri frakt over 1,099, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Diet Food Dry Konjac Spaghetti, 150 g 

Diet Food Dry Konjac Spaghetti er et sunnere lavkarbo alternativ til vanlig spaghetti. De er perfekt for deg som spiser keto/lavkarbo, glutenfritt eller lavfodmap, samt ønsker å gå ned i vekt eller har diabetes. I motsetning til andre shirataki/konjac pasta, er Diet Food Dry Konjac Spaghetti tørr og uten væske i posen.

Hovedingrediensen er konjac mel som er en vannløselig fiber hentet fra roten til konjac planten. Opprinnelig kommer den fra Asia, og spaghetti som produseres fra den kalles også shirataki spaghetti eller konjac spaghetti. 

Konjac spaghetti er laget av konjac plante som er glukomannan-løselig kostfiber. Glucomannan er et vannløselig fiber som er gluten-fri form av karbohydrater som ikke absorberes i kroppen eller øke blodsukkeret.

  • Lavt kaloriinnhold: Konjac-nudler og pasta har et svært lavt kaloriinnhold, noe som gjør dem perfekte for dem som ønsker å gå ned i vekt og opprettholde en sunn vekt.
  • Glutenfri: Diet Food Dry Konjac Spaghetti er naturlig glutenfrie, og er et flott alternativ for personer med cøliaki eller glutenintoleranse.
  • Høyt fiberinnhold: Konjac nudler er rike på glucomannan, støtter fordøyelsen og bidrar til å opprettholde et sunt fordøyelsessystem.
  • Sukker- og fettfri: Tørre konjac-nudler inneholder ikke sukker eller fett, noe som gjør dem ideelle for lavkalori-, ketogent eller lavkarbo kosthold.
  • Nøytral smak: Disse nudlene har ingen smak, slik at de lett kan absorbere smakene til andre ingredienser, noe som gjør dem allsidige for ulike retter.
  • Rask og enkel å tilberede: Tørre konjac-nudler er enkle å tilberede, det tar kun noen få minutter og du kan nyte et sunt og deilig måltid.

Hvordan er shirataki spaghetti forskjellig fra vanlig spaghetti?

Konjac spaghetti er et naturlig produkt, rikt på løselig fiber, uten fett, sukker, stivelse og protein, uten hvete og gluten og uten egen smak. Den absorberer lett smaken og aromaen av sauser og krydder. Den kan tilberedes raskt og er et smakfullt og sunt alternativ til vanlig spaghetti.

  • Fri for gluten og hvete
  • Keto/lavkarbo
  • magevennlig/lavfodmap
  • vegansk

Bruksområde:

Tørre konjacnudler er veldig allsidige og kan brukes i mange retter, for eksempel:

  • Steking: Perfekt til wokretter med grønnsaker, tofu eller kjøtt.
  • Supper: De blander seg godt i orientalske supper, buljonger og kremete supper.
  • Salater: De tilfører en spennende konsistens og ekstra fiber til salater.
  • Hovedretter: De kan erstatte tradisjonell pasta i retter som spaghetti, lasagne eller asiatisk mat.

Tilberedning

Legg pastaen i kokende vann og kok i 8-10 min. Skyll den deretter med rent vann og bruk i dine retter. 
Vekt0.2 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Renset vann, konjac mel, tapiokastivelse.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energiverdi 405 kJ / 97 kcal

Fett 0 g

– inkludert mettet 0 g

Karbohydrater 22 g

– inkludert sukkerarter 0 g

Fiber 3,4 g

Protein 0 g

Salt < 0,01 g

Allergener

Fri for gluten, hvete, soya, melkeprotein, egg, kasein, gjær og laktose. Egnet for veganere og vegetarianere. Trygt for deg som har glutenallergi. 
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen