D’Angelo Ravioli with Vegan Cheese, 250 g
D’Angelo Ravioli with Vegan Cheese er en nydelig økologisk pasta ravioli fylt med et vegansk ostalternativ. Dette er en lettvint og god middag som kan stelles i stand på kun 15 minutter.
Pastaen er fylt med en delikat smelte»ost» med en lett nøtteaktig smak og utvalgte krydder. Den er på bestselgerlisten for pastaspesialiteter grunnet sin deilige smak.
D’Angelo fylt pasta er den perfekte middagen: en myk raviolipasta fylt med vegansk smelteost, potet, havsalt og purreløk.
Være kreativ og bland pastaen sammen med andre ingredienser for å få fram smaken! Denne pastaen vil gi deg mye glede på kort tid og pirre smaksløkene dine.
Legg pastaen i ca. 2,5 liter saltet (1 ts. salt per 1 liter vann) kokende vann i ca. 12-15 minutter, til den er » al dente». Server sammen med en god saus. Den passer sammen med nesten hvilken som helst type saus.
Pastaen kan lagres i romtemperatur.
- vegansk
- fri for nøtter
- melkefri
- økologisk
Ingredienser
Pasta: durumhvete*, vann.
Fyll (40%): Vegansk krem* (49% vann, kokosolje*, potetstivelse*, havsalt*, fortykningsmiddel: agar agar*), brødsmuler (hvetemel*, gjær*), fransk hvitløk*, havsalt. Emulgator: soyalecitin*, pepper*.
*ingredienser av økologisk opprinnelse (DE-OKO-001 Agriculture EU/Non-EU)