Biovegan My Ciabatta Baking Mix, 500 g
Biovegan My Ciabatta Baking Mix er en økologisk, melkefri og glutenfri bakemiks for ciabatta. Hjemmelaget brød til frokost er superdeilig, og er også perfekt som et mellommåltid eller til middag.
Med Biovegan My Ciabatta Baking Mix kan du enkelt bake din egen glutenfrie ciabatta. I tillegg til bakemiksen vil du trenge litt vann, olivenolje og gjær. Du kan også tilsette andre ingredienser som oliven eller tørkede tomater.
Med Biovegan My Ciabatta Baking Mix blir glutenfri brødbaking superenkel. Nyt deilig glutenfri ciabatta som smaker fantastisk, er deilig og myk inni og sprø utenpå.
Ciabatta passer godt som tilbehør til grillmat, som base for bruschetta eller som panini. Denne bakemiksen er på 500 g og gir ca. 820 g Ciabatta.
- klimanøytral
- Vegansk og melkefri
- fri for gluten
- økologisk
- enkelt å bruke
TILBEREDNING
I tillegg til miksen trenger du:
- 450 ml lunkent vann
- 3 ss (30 ml) olivenolje
- 1 pakke BIOVEGAN master bakegjær (7 g) eller annet bakegjær
- litt glutenfritt mel
- stavmikser med eltekrok
- Ha bakemiksen i en bolle, bland den med tørrgjær og tilsett vannet og 2 ss olje. Elt alt sammen grundig, først sakte i et minutt og deretter i 4 minutter på høyeste hastighet med stavmikseren.
- La deigen, dekket med et fuktig håndkle, heve på et lunt sted i ca. 45 minutter.
- Forvarm ovnen til 200 °C sirkulasjonsvarme eller 225 °C over-/undervarme og sett en ildfast form fylt med vann i ovnen.
- Hell nå 1 ss olivenolje over deigen, ha deigen på en arbeidsflate og form den til to ca. 15 x 20 cm rektangler. Brett inn den ene lange siden av deigen ca 2/3 og brett den andre siden rett over.
- Legg deigen – med den glatte side opp – på bakepapirk på et stekebrett og la den heve igjen i ca. 15 minutter.
- Dryss ciabattaen din med litt mel og stek den i ovnen i ca. 30 minutter (sirkulasjonsvarme) eller 40 minutter på over-/undervarme.
- Nyt Ciabatta etter at den har kjølt seg ned.