Biovegan My Focaccia Baking Mix, 500 g
Biovegan My Focaccia Baking Mix er en økologisk glutenfri bakemiks for focaccia. Med den kan du lage ferskt brød på null-komma-niks!
Det er lite som slår hjemmebakt brød til frokost, lunsj eller middag. Med Biovegan My Focaccia Baking Mix kan du enkelt bake deilig og glutenfri focaccia. Det eneste du trenger å tilsette er litt vann, olivenolje og gjær.
Du kan også tilsette andre ingredienser etter ønske, for eksempel soltørkede tomater, oliven, krydder eller urter for å gjøre focaccia mer smakfull.
Med denne brødbakemiksen fra Biovegan blir brødbaking en barnelek. Med den kan du bake en deilig og luftig glutenfri focaccia på null-komma-niks når du ønsker det, og den vil smake himmelsk.
Denne bakemiksen på 500 g gir ca. 910 g focaccia.
- klimanøytral
- Vegansk og melkefri
- fri for gluten
- økologisk
- enkelt å bruke
TILBEREDNING
I tillegg til miksen trenger du:
- 550 ml vann
- 5 ss (50 ml) olivenolje
- 1 pakke BIOVEGAN master bakegjær/tørrgjær (7 g) eller en annen type bakegjær
- stavmikser med deig krok
- VALGFRITT: halverte cocktailtomater, salt og urter til dryss
- Ha brødmisken i en stor bolle, bland den med gjær, tilsett så vann og halvparten av oljen.
- Bland alt sammen godt, først sakte i ett minutt og deretter i 4 minutter på høyeste hastighet med stavmikseren.
- La deigen, dekket med et fuktig håndkle, heve på et lunt sted i 45 minutter.
- Forvarm ovnen til 200 °C sirkulasjonsvarme eller 225 °C over-/undervarme og sett en ildfast form fylt med vann inn i ovnen.
- Legg deigen på et stekebrett med bakepapir og form et rektangel på ca. 25 x 30 cm ved hjelp av en deigskrape. La deigen hvile igjen i 15 minutter.
- Dytt de halverte cocktailtomatene ned i deigen, ha på resterende olje og dryss på salt og urter.
- Stek focacciaen i 25 minutter i ovnen (sirkulasjonsvarme) eller 35 minutter med over-/undervarme.
- Nyt focacciaen etter at den har avkjølt seg litt.