Uhhmami Ocean’ish, 40 g
Uhhmami Ocean’ish er et smakfullt plantebasert alternativ til fiske- og sjømatkraft/buljong.
Uhhmami Ocean’ish er perfekt for sauser, dressinger og til koking av grønnsaker. Bruk den når du vil gjøre supper og buljonger mer smaksrike. Den er også perfekt til gryteretter, risotto og andre matretter der du ønsker å tilføre smaker fra havet.
- Vegansk
- Fri for gluten og hvete
- Melkefri
- Fri for alle allergener
- Fri for tilsetningsstoffer
- Økologisk
Uhhmami Ocean’ish er rett og slett et kulinarisk kyss fra havet. Dette er den beste buljongen/krydderet for deg som liker smaken av fisk og sjømat, men vil ta vare på livet i havet. La en bølge av en rik og fyldig smak skylle over deg mens du nyter deilige gryteretter, supper og buljonger med Uhhmami Ocean’ish.
Denne fyldige plantebaserte buljongen er mye mer bærekraftig enn tradisjonell fiske/sjømatkraft og kan derfor nytes med meget god samvittighet. Den vil heve smaken på dine varme retter betydelig!
Tilberedning
– Bruk en teskje for å tilføre matretter mer smak
– En teskje i en kopp varmt vann gir en deilig suppe.
– Bruk 20 g Uhhmami Oceanìsh sammen med en liter vann.
Om Uhhmami
Uhhmami ble født da gründeren Frank Lantz bestemte seg for å bli veganer. Som tidligere Michelin-star chef ønsket han å skape innovative, men kjente smaksopplevelser som matchet smaken og kvaliteten på noen av hans signaturretter.
Med produktene fra Uhhmami kan du forvandle klassiske retter som alle kjenner og elsker til deilige, plantebaserte alternativer. Uhhmami-produktene handler ikke bare om å imitere kjøtt-, fiske- og ostesmaker, men mer å gjenoppfinne dem for å skape helt nye smaksopplevelser med deres rene, økologiske og plantebaserte produkter.
Drivkraften bak Uhhmami er å oppmuntre oss alle til å spise mer plantebasert for helsen og miljøet. Produktene fra Uhhmami er et godt bevis på at plantebasert ikke trenger å være kjedelig og smakløst, snarere tvert imot.