Hvem liker vel ikke en god pasta? Her finner du en oppskrift på en sunn, «grønn» og deilig pastarett som du kan stelle i stand på under en halvtime! Perfekt som en sunn og kjapp middag og kan lages glutenfri.
Ingredienser
- 150g pasta av ditt valg (vi anbefaler fullkornspasta hvis du tåler gruten eller f.eks. linsepasta hvis du vil lage den glutenfri) 1/2 stor løk, finhakket
- 150g sopp, hakket
- 150g ferske cherrytomater, hakket
- 1/2 boks hermetiske tomater
- 1/4 boks kokosmelk
- 1 ss tamari
- 1/2 ts røkt paprika
- 1/2 ts salt av ditt valg
- 1/4 ts spisskummen
- 1 boks kidneybønner, godt skylt
- 2 kopper grønnkålblader uten stamme, finhakket
- Olje for steking
Slik gjør du
Kok pastaen slik som det står beskrevet på pakken. Samtidig steker du soppen og løken i en stekepanne med litt olje i cirka 5 minutter, fram til soppen mykner. Deretter tilsett cherrytomater, hermetiske tomater, kokosmelk, tamari, røkt paprika, salt og spisskummen. Stek under omrøring på en svak/medium varme i rundt 3-4 minutter. Ha i den kokte pastaen, kidneybønnene og grønnkålen, rør godt om og la blandingen steke fram til grønnkålen blir myk (ca. 2 minutter). Server og kos deg!
Oppskriften er hentet fra @earthofmaria.